Voedingsadvies: afslanken, allergieën voor kinderen als volwassenen 2018-09-28T11:33:43+00:00

Wat is de dag van vandaag gezonde voeding? Wat mag je nu wel of niet meer eten?  We horen zoveel tegenstrijdige berichten in de media dat je op de duur het bos door de bomen niet meer ziet.

 

Ik geloof niet in crash-diëten of diëten waar voedingsgroepen worden weg gelaten. Ik geloof wel dat een ongezond eetpatroon en een ongezonde levensstijl de oorzaak kan zijn van volgende gezondheidsproblemen: diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten, verhoogde bloeddruk, cholesterol, problemen van psychologische aard, vermoeidheid…

 

Als voedingsconsulente wil ik kinderen, adolescenten en  volwassenen op weg helpen terug bewust te worden van het belang van evenwichtige voeding binnen hun huidige levensstijl.

 

Aan de hand van een gepersonaliseerd plan, rekening houdend met ieders wensen, wil ik advies geven op het gebied van gewichtsbeheersing, voeding, beweging en aanpassing van de levensstijl.

Een eerste consultatie is 40 euro en de opvolgconsultatie is 20 euro.

Woensdagvoormiddag op afspraak.

 

 

.

 

Wendy De Rouck

Bachelor in de orthopedagogie.

Bachelor in de gezinswetenschappen.

Diploma allround voedingsdeskundige: afslankingsconsulent, kindervoedingsadviseur, voedingsadvies bij zwangerschap, sport en natuurvoeding.

Gsm: 0486330342

Email: wendy.derouck@gmail.com