Loading...
Loopbaanbegeleiding 2018-11-05T06:54:32+00:00

Voel je altijd goed in je vel, kies voor de loopbaanbegeleiding van Avvizo.

Avvizo helpt je in je zoektocht naar meer tevredenheid in je job. Ben je niet echt zeker of je huidige job binnen 5 jaar nog zal bestaan? Ben je op zoek naar een betere work-life balance? Of wil je gewoon meer dynamiek brengen in je dagelijks bestaan?

Weet je gewoon niet wat je wil? Is het allemaal wat verwarrend in de bovenkamer?

De loopbaanbegeleiding van Avvizo helpt je op een concrete én persoonlijke manier.

Hoe ziet onze aanpak eruit?

  • We starten met een vrijblijvend én aangenaam introductiegesprek.
  • Daarna stellen we samen een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan op.

Jouw loopbaantraject staat altijd centraal. Op deze manier formuleer je zelf gemakkelijker een antwoord op de vraag of je carrière op het juiste spoor zit. Natuurlijk houden we ook rekening met je persoonlijke situatie én met je concrete verwachtingen.

Wat is loopbaan-begeleiding nu eigenlijk?

  • Loopbaanbegeleiding helpt zowel werkende als niet-werkende professionals.
  • Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen kunnen.

De focus ligt op de zoektocht naar de motivatiefactoren van jouw beroepskeuze. Ook omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol en worden altijd mee verwerkt in het hele proces. Op die manier slagen we er altijd in om het perfecte evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Bestel uw loopbaancheques op de website van de VDAB voor 40 euro.
Hiervoor krijgt u 4 uur intensief loopbaanadvies.

Een tevreden klant

Thierry (technicus, 50)*: “Wat met de restende 18 jaar van mijn loopbaan?”

“Wat ga ik de restende 18 jaar van mijn loopbaan doen? Dat was de hamvraag waarmee ik aanklopte bij AVVIZO. Omdat mijn technische skills nogal goed in de markt lagen, kon ik me tijdens mijn carrière vaak financieel verbeteren door van werkgever te veranderen. Ik deze valkuil ben ik echter iets te vaak getrapt, besef ik nu. Ik hield er te weinig rekening mee dat je steeds opnieuw moeten inwerken in een nieuwe bedrijfscultuur erg veel energie kost. Het heeft me helemaal opgebrand.”

“Gelukkig ben ik samen met Sarah van AVVIZO tot dit inzicht gekomen. In een eerste gesprek vertelde ze me wat ik zoal van het loopbaantraject mocht verwachten en luisterde ze op een interactieve, analytische en procesmatige manier naar mijn verhaal. Ik keerde huiswaarts met een positiever beeld over mijn carrière en voelde al meteen weer wat meer energie door mijn lichaam stromen.”

“De daaropvolgende sessies waren meer toekomstgericht. Wat wil ik gaan doen? In welke bedrijfscultuur voel ik me het beste? Wil ik nog wel voltijds werken? Hoe hou ik voldoende tijd voor mijn familie én voor mezelf en over? Uiteindelijk stelden Sarah en ik samen een plan op met wat ik concreet kan doen om mijn nieuwe doelen te realiseren. Ze werkt echt super-professioneel en heeft me goed geholpen!”

*om privacy-redenen kozen we een fictieve voornaam

Maak vandaag nog een afspraak in jouw regio! 

Onze goed opgeleide loopbaanbegeleiders in verschillende regio’s

0496/18 53 11 

sarah@avvizo.be

Sarah De Hainaut
Sarah De HainautEerste aanspreekpunt/Loopbaanbegeleider regio Kerksken, Erembodegem, Deurle, Nederhasselt

Sarah is gediplomeerd maatschappelijk assistente, bedrijfskundige, psychotherapeute én loopbaancoach. Haar loopbaan startte in de banksector wat haar vertrouwd maakte met de druk van commerciële zaakvoering. Na vijf jaar gooide ze het roer om en begon aan een carrière als people manager in de private sector. De balans tussen de behoeften van de markt en het welzijn van medewerkers is in deze functie nooit veraf. Als actieve professional combineert ze daarnaast op een evenwichtige manier haar drukke job met het moederschap.

Binnen de loopbaanbegeleiding gaat Sarah uit van jouw probleemstelling en zoeken we samen naar een oplossing op maat. Er wordt daarbij uitgegaan van de levensloop (verleden, heden, toekomst) die we allemaal ondergaan en haar methodiek kenmerkt zich daarnaast vooral door het toepassen van verschillende creatieve oefeningen. Haar opgebouwde knowhow koppelt Sarah aan een uitgebreid netwerk binnen zowel de sociale als private sector.

Sarah is geaccrediteerd in Insights Discovery en heeft ruime ervaring in stressmanagement.

Florence Macharis
Florence MacharisLoopbaanbegeleider Regio Gent

Florence werkt doel- en resultaatsgericht. Ze heeft een nuchtere en aandachtige aanpak en garandeert een veilig en betrouwbaar kader. De klant staat centraal binnen het traject van loopbaanbegeleiding. In samenspraak verzorgt ze een begeleiding op maat waarbij allerhande oefeningen aan bod kunnen komen. De wensen en behoeften van de klant vormen het vertrekpunt.

Florence blikt terug op een ruime ervaring in de commerciële/HR sector en beschikt over een sterke kennis van de arbeidsmarkt. Ze behaalde een Master in de Sociologie en een Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Momenteel volgt ze nog een opleiding tot Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Daarnaast heeft ze een training tot Loopbaancoach voltooid.

Dorien Spitaels
Dorien SpitaelsLoopbaanbegeleider Regio Haaltert - Kerksken
Vanuit haar ervaring als leidinggevende in de HR sector, achterhaalt Dorien graag de plaats die jij je job wilt geven in jouw leven.
Dorien kan terugblikken op 10 jaar commerciële werkervaring, waarvan 8 jaar in HR, waar ze samen met de coachee uitkeek naar een betere professionele heroriëntering. Dorien werkte gedurende deze periode zowel met technische profielen, bouwarbeiders als bedienden.
Dorien gaat graag met jou op zoek naar jouw talenten, vaardigheden en doelstellingen. Samen brengen we in kaart wat écht belangrijk voor jou is en hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kan voeren.
Katja Van Stappershoef
Katja Van StappershoefLoopbaanbegeleider Regio Brasschaat

Katja studeerde master in de communicatiewetenschappen aan de Katholieke universiteit Leuven en aan de universiteit Michel De Montaigne in Bordeaux .  Nadien ging  ze aan de slag in het domein van Human Resources binnen een aantal multinationals. Katja kan een ruime ervaring voorleggen in recruitment, heroriëntering en arbeidsmarktcommunicatie. Sinds zij de opleiding tot loopbaancoach vervolledigde, begeleidde ze medewerkers binnen haar organisatie die met een concreet loopbaanvraagstuk worstelden.

Mensen hun talenten leren ontdekken en hen in beweging brengen in aansluiting met hun persoonlijke waarden, is haar drijfveer. Daarnaast heeft ze een uitgesproken interesse in alles wat te maken heeft met het vinden van de juiste energiebalans. Daarnaast verkiest zij een aanpak waarbij de klant op een actieve manier aan de slag gaat tijdens zijn of haar traject.

Stephanie De Munck
Stephanie De MunckLoopbaanbegeleider Regio Aalst

Stephanie De Munck is klinisch (neuro)psychologe, psychodiagnosticus en talentcoach. Ze werkt voltijds zelfstandig en begeleidt mensen graag in hun professionele en (intra-)psychische zoektocht. Stephanie is tevens coördinator van een groepspraktijk psychologen en fiere mama van 3 toffe kinderen.

Haar kernvaardigheden zijn  ‘observeren’, ‘analyseren’, ‘concretiseren’, ‘motiveren’ en ‘synthetiseren’. Ze is een zeer dynamisch, extraverte persoon, iemand die de dingen gepast durft benoemen en graag met mensen in gesprek gaat. ‘What you see is what you get’  is haar levensmotto.

Haar context als talentcoach: positief/gefocust en doelgericht werken met mensen, mensen in beweging brengen op weg naar een betere professionele (lees: energie-gevende) context.

Wie jij bent, wat je graag doet, waar je energie uit haalt, wat je op werkvlak wil behouden en veranderen en hoe je dit concreet kan aanpakken vormen het uitgangspunt van ons gesprek.

Peter Decuypere
Peter DecuypereLoopbaanbegeleider regio Brakel

Peter is actief als psychotherapeut, loopbaancoach en HR-consultant. Hij heeft 20 jaar ervaring in diverse functies zowel als leidinggevende als in de HR-sector. Naast een diploma van industrieel ingenieur is hij gestalttherapeut en volgt hij een bachelor in de Gezinswetenschappen. Hij zet zijn brede loopbaan-expertise graag in om mensen te begeleiden die op een kruispunt in hun loopbaan belanden. Hij put hiervoor ook uit zijn eigen levenservaringen.

Hij verkent, samen met jou, jouw situatie waarin je je momenteel bevindt. Hij heeft hierin oog voor je ganse context en je omgeving en gezin. Samen met jou bekijkt hij hoe je verder je eigen weg kunt bepalen. Hij heeft er oog voor dat je dit vanuit je eigen kracht doet en rekening houdt met je valkuilen.

Filip Rollé
Filip RolléLoopbaanbegeleider regio Tielt en Wetteren

Filip leidde gedurende acht jaar een centrum voor loopbaandienstverlening, waarin hij ook zelf als loopbaanbegeleider actief was. Zodoende heeft hij een ruime ervaring kunnen opbouwen in het coachen van werkenden. Om zijn professionele kennis en vaardigheden verder uit te breiden en nieuwe inzichten te verwerven volgde hij bovendien zowel in België als in Nederland verscheidene opleidingen m.b.t. loopbaanbegeleiding.

Filip werkt methodisch en resultaatgericht, waarbij hij in elk loopbaantraject de loopbaanvraag en de behoeften van de cliënt(e) een centrale plaats geeft. Tevens hecht hij veel belang aan het stimuleren van de zelfsturing van de cliënt(e) zodat deze na de begeleiding (beter) in staat is om op eigen kracht zijn/haar loopbaan te beheren.

Sarah Hellemans
Sarah HellemansLoopbaanbegeleider regio Sint- Kruis (Brugge)

Ik ben Sarah (Saar) geboren op 5 mei 1980 en ga door het leven als een gedreven, integere vrouw met een humoristische kwinkslag van Haïtiaanse roots. Geadopteerd en opgevoed in de ‘Vlaanderen’.

Ik ben getrouwd en heb 1 zoon.

Als een echte multipotentialite heb ik heel ruime interesses, maar mijn rode draad is sociale en gezondheidszorg waarbij ik samen met de patiënten/cliënten of klanten zoveel mogelijk tegemoet ben gekomen in hun hulp- of zorgvraag.

Je loopbaan kan een grote invloed werk hebben op je leven. Het grootste deel van de tijd is men ‘aan het werk’.

Daarom is het zo belangrijk om een job te kunnen doen die je ligt of aankan, waar je voldoening in vindt of op z’n minst vrede, waar je je talenten kan botvieren.

Via gesprekken en opdrachten, stel ik samen met jou je persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Dorien Paridaens
Dorien ParidaensLoopbaanbegeleider regio Erembodegem

Tijdens haar PR-studies en studies Internationale Politieke Wetenschappen, begeleidde Dorien jarenlang vrijwillig gaststudenten van een wereldwijde uitwisselingsorganisatie. Dorien stond niet alleen in voor de persoonlijke begeleiding tijdens hun uitwisselingsjaar, maar ook leidde ze vele workshops rond o.a. intercultureel leren.

Omdat Dorien dit ook op professioneel vlak wou gaan doen, ging ze een opleiding lifecoach volgen. Werk en kinderen zijn belangrijke thema’s in het leven, dus besloot ze om ook een opleiding kindercoach te volgen en om na een opleiding ook als loopbaanbegeleider aan de slag te gaan.

Tijdens de loopbaanbegeleiding gaat Dorien samen met jou (creatief) op zoek naar een het soort loopbaan dat bij jou past, rekening houdend met je sterktes en zwaktes, interesses, privéleven,… Als mama, plusmama en stewardess weet Dorien als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om werk en privé te combineren.

Anja De Brueker
Anja De BruekerLoopbaanbegeleider regio Lennik

Tijdens mijn loopbaan in de banksector heb ik heel wat klanten bijgestaan en geadviseerd in hun bank- en verzekeringszaken.
Omdat ik na een aantal jaren mijn kennis en ervaring uit het kantorennet wilde delen met collega’s op hoofdkantoor, heb ik mijn aanvraag ingediend naar de diensten op hoofdkantoor.
Hier heb ik zelf al heel wat collega’s opgeleid, begeleid en gecoacht in het domein betalingsverkeer.
Tijdens die jaren heb ik een passie gekregen voor het begeleiden en coachen.
Vandaar dat ik al mijn opgedane ervaring nu wil gebruiken om mensen in hun loopbaan te begeleiden en coachen in de vragen waar zij een antwoord op willen vinden.
Eens je een antwoord vindt op die vragen, zal dit je ook rust en vertrouwen geven en dit zowel professioneel als privé.

Arnold Lekkerkerker
Arnold LekkerkerkerLoopbaanbegeleider regio Oeselgem - Dentergem

Niet tevreden of heb je een klacht, mail naar sarah@avvizo.be.

We werken graag verder aan een kwaliteitsvolle dienstverlening en nemen uw klacht serieus.