Voel je altijd goed in je vel, kies voor de loopbaanbegeleiding van Avvizo.

Avvizo helpt je in je zoektocht naar meer tevredenheid in je job. Ben je niet echt zeker of je huidige job binnen 5 jaar nog zal bestaan? Ben je op zoek naar een betere work-life balance? Of wil je gewoon meer dynamiek brengen in je dagelijks bestaan?

Weet je gewoon niet wat je wil? Is het allemaal wat verwarrend in de bovenkamer?

De loopbaanbegeleiding van Avvizo helpt je op een concrete én persoonlijke manier.

Jouw loopbaantraject staat altijd centraal. Op deze manier formuleer je zelf gemakkelijker een antwoord op de vraag of je carrière op het juiste spoor zit. Natuurlijk houden we ook rekening met je persoonlijke situatie én met je concrete verwachtingen.

Wat is loopbaan-begeleiding nu eigenlijk?

  • Loopbaanbegeleiding helpt zowel werkende als niet-werkende professionals.
  • Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen kunnen.

De focus ligt op de zoektocht naar de motivatiefactoren van jouw beroepskeuze. Ook omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol en worden altijd mee verwerkt in het hele proces. Op die manier slagen we er altijd in om het perfecte evenwicht te vinden tussen werk en privé.

De kost van een loopbaantraject bedraagt 45 euro, aan te vragen via VDAB. De loopbaancheque kost 40 euro en hiervoor krijgt u 4 uur loopbegeleiding.

Het kost €45 voor 4 uur loopbaancheque 1 en €45 voor 3 uur loopbaancheque 2

Een tevreden klant

Thierry (technicus, 50)*: “Wat met de restende 18 jaar van mijn loopbaan?”

“Wat ga ik de restende 18 jaar van mijn loopbaan doen? Dat was de hamvraag waarmee ik aanklopte bij AVVIZO. Omdat mijn technische skills nogal goed in de markt lagen, kon ik me tijdens mijn carrière vaak financieel verbeteren door van werkgever te veranderen. Ik deze valkuil ben ik echter iets te vaak getrapt, besef ik nu. Ik hield er te weinig rekening mee dat je steeds opnieuw moeten inwerken in een nieuwe bedrijfscultuur erg veel energie kost. Het heeft me helemaal opgebrand.”

“Gelukkig ben ik samen met Sarah van AVVIZO tot dit inzicht gekomen. In een eerste gesprek vertelde ze me wat ik zoal van het loopbaantraject mocht verwachten en luisterde ze op een interactieve, analytische en procesmatige manier naar mijn verhaal. Ik keerde huiswaarts met een positiever beeld over mijn carrière en voelde al meteen weer wat meer energie door mijn lichaam stromen.”

“De daaropvolgende sessies waren meer toekomstgericht. Wat wil ik gaan doen? In welke bedrijfscultuur voel ik me het beste? Wil ik nog wel voltijds werken? Hoe hou ik voldoende tijd voor mijn familie én voor mezelf en over? Uiteindelijk stelden Sarah en ik samen een plan op met wat ik concreet kan doen om mijn nieuwe doelen te realiseren. Ze werkt echt super-professioneel en heeft me goed geholpen!”

*om privacy-redenen kozen we een fictieve voornaam

Loopbaanbegeleiding in samenwerking met

Sarah de Hainaut
Eerste aanspreekpunt/Loopbaanbegeleider regio Kerksken.

Sarah is gediplomeerd maatschappelijk assistente, bedrijfskundige, psychotherapeute én loopbaancoach. Haar loopbaan startte in de banksector wat haar vertrouwd maakte met de druk van commerciële zaakvoering. Na vijf jaar gooide ze het roer om en begon aan een carrière als people manager in de private sector. De balans tussen de behoeften van de markt en het welzijn van medewerkers is in deze functie nooit veraf. Als actieve professional combineert ze daarnaast op een evenwichtige manier haar drukke job met het moederschap.

Binnen de loopbaanbegeleiding gaat Sarah uit van jouw probleemstelling en zoeken we samen naar een oplossing op maat. Er wordt daarbij uitgegaan van de levensloop (verleden, heden, toekomst) die we allemaal ondergaan en haar methodiek kenmerkt zich daarnaast vooral door het toepassen van verschillende creatieve oefeningen. Haar opgebouwde knowhow koppelt Sarah aan een uitgebreid netwerk binnen zowel de sociale als private sector.

Sarah is geaccrediteerd in Insights Discovery en heeft ruime ervaring in stressmanagement.

Niet tevreden of heb je een klacht, mail naar sarah@avvizo.be.

We werken graag verder aan een kwaliteitsvolle dienstverlening en nemen uw klacht serieus.