Voel je altijd goed in je vel, kies voor de loopbaanbegeleiding van Avvizo.

Avvizo helpt je in je zoektocht naar meer tevredenheid in je job. Ben je niet echt zeker of je huidige job binnen 5 jaar nog zal bestaan? Ben je op zoek naar een betere work-life balance? Of wil je gewoon meer dynamiek brengen in je dagelijks bestaan?

Weet je gewoon niet wat je wil? Is het allemaal wat verwarrend in de bovenkamer?

De loopbaanbegeleiding van Avvizo helpt je op een concrete én persoonlijke manier.

Hoe ziet onze aanpak eruit?

  • We starten met een vrijblijvend én aangenaam introductiegesprek.
  • Daarna stellen we samen een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan op.

Jouw loopbaantraject staat altijd centraal. Op deze manier formuleer je zelf gemakkelijker een antwoord op de vraag of je carrière op het juiste spoor zit. Natuurlijk houden we ook rekening met je persoonlijke situatie én met je concrete verwachtingen.

Wat is loopbaan-begeleiding nu eigenlijk?

  • Loopbaanbegeleiding helpt zowel werkende als niet-werkende professionals.
  • Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen kunnen.

De focus ligt op de zoektocht naar de motivatiefactoren van jouw beroepskeuze. Ook omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol en worden altijd mee verwerkt in het hele proces. Op die manier slagen we er altijd in om het perfecte evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Bestel uw loopbaancheques op de website van de VDAB voor 40 euro.
Hiervoor krijgt u 4 uur intensief loopbaanadvies.

Een tevreden klant

Thierry (technicus, 50)*: “Wat met de restende 18 jaar van mijn loopbaan?”

“Wat ga ik de restende 18 jaar van mijn loopbaan doen? Dat was de hamvraag waarmee ik aanklopte bij AVVIZO. Omdat mijn technische skills nogal goed in de markt lagen, kon ik me tijdens mijn carrière vaak financieel verbeteren door van werkgever te veranderen. Ik deze valkuil ben ik echter iets te vaak getrapt, besef ik nu. Ik hield er te weinig rekening mee dat je steeds opnieuw moeten inwerken in een nieuwe bedrijfscultuur erg veel energie kost. Het heeft me helemaal opgebrand.”

“Gelukkig ben ik samen met Sarah van AVVIZO tot dit inzicht gekomen. In een eerste gesprek vertelde ze me wat ik zoal van het loopbaantraject mocht verwachten en luisterde ze op een interactieve, analytische en procesmatige manier naar mijn verhaal. Ik keerde huiswaarts met een positiever beeld over mijn carrière en voelde al meteen weer wat meer energie door mijn lichaam stromen.”

“De daaropvolgende sessies waren meer toekomstgericht. Wat wil ik gaan doen? In welke bedrijfscultuur voel ik me het beste? Wil ik nog wel voltijds werken? Hoe hou ik voldoende tijd voor mijn familie én voor mezelf en over? Uiteindelijk stelden Sarah en ik samen een plan op met wat ik concreet kan doen om mijn nieuwe doelen te realiseren. Ze werkt echt super-professioneel en heeft me goed geholpen!”

*om privacy-redenen kozen we een fictieve voornaam

Maak vandaag nog een afspraak in jouw regio! 

Onze goed opgeleide loopbaanbegeleiders in verschillende regio’s

0496/18 53 11 

sarah@avvizo.be

Sarah de Hainaut
Eerste aanspreekpunt/Loopbaanbegeleider regio Kerksken, Erembodegem, Deurle, Nederhasselt

Sarah is gediplomeerd maatschappelijk assistente, bedrijfskundige, psychotherapeute én loopbaancoach. Haar loopbaan startte in de banksector wat haar vertrouwd maakte met de druk van commerciële zaakvoering. Na vijf jaar gooide ze het roer om en begon aan een carrière als people manager in de private sector. De balans tussen de behoeften van de markt en het welzijn van medewerkers is in deze functie nooit veraf. Als actieve professional combineert ze daarnaast op een evenwichtige manier haar drukke job met het moederschap.

Binnen de loopbaanbegeleiding gaat Sarah uit van jouw probleemstelling en zoeken we samen naar een oplossing op maat. Er wordt daarbij uitgegaan van de levensloop (verleden, heden, toekomst) die we allemaal ondergaan en haar methodiek kenmerkt zich daarnaast vooral door het toepassen van verschillende creatieve oefeningen. Haar opgebouwde knowhow koppelt Sarah aan een uitgebreid netwerk binnen zowel de sociale als private sector.

Sarah is geaccrediteerd in Insights Discovery en heeft ruime ervaring in stressmanagement.

Sandra Dierick
Loopbaanbegeleider Regio GENT

Als basis diploma heeft Sandra een master in de Communicatiewetenschappen waarna ze van haar passie haar werk maakte en jarenlang actiief was in de event en nightlife sector en daar contact had met uiteenlopende beroepen als  artiesten, journalisten, restaurant- en hotelwezen, event organisatoren, promo boys en girls, productie, … Ze ontwikkelde er heel wat people skills die aansluiten bij haar extraverte persoonlijkheid.

Rond de eeuwwisseling voelde ze dat ze nood had aan een nieuwe uitdaging en begon haar persoonlijke zoektocht naar een nieuwe passie en job.  Zo belandde ze in het Instituut voor BodyMind Integration waar ze een 4-jarige lichaamsgerichte therapie opleiding volgde en begon te assisteren in het lichaamsgerichte groepswerk.  Ondertussen runt ze haar eigen praktijk en groepen onder de noemer BodyMind Therapie terwijl ze het post-graduaat in de Integratieve Psychotherapie aan het afwerken is.

Als loopbaanbegeleider gaat zij samen met jou op zoek naar wie jij echt bent en wat jij graag wilt, rekening houdend met je talenten, behoeftes en verlangens, normen en waarden, context, … om van daaruit op zoek te gaan naar een job die echt bij je past. Als geen ander weet zij immers dat een job waarin jij je passie en talent kwijt kunt, één van de voorwaarden is voor een gelukkig leven.

Stephanie De Munck
Loopbaanbegeleider Regio Aalst & Opwijk

Stephanie De Munck is klinisch (neuro)psychologe, psychodiagnosticus en talentcoach. Ze werkt voltijds zelfstandig en begeleidt mensen graag in hun professionele en (intra-)psychische zoektocht. Stephanie is tevens coördinator van een groepspraktijk psychologen en fiere mama van 3 toffe kinderen.

Haar kernvaardigheden zijn ‘observeren’, ‘analyseren’, ‘concretiseren’, ‘motiveren’ en ‘synthetiseren’. Ze is een zeer dynamisch, extraverte persoon, iemand die de dingen gepast durft benoemen en graag met mensen in gesprek gaat. ‘What you see is what you get’ is haar levensmotto.

Haar context als talentcoach: positief/gefocust en doelgericht werken met mensen, mensen in beweging brengen op weg naar een betere professionele (lees: energie-gevende) context.

Wie jij bent, wat je graag doet, waar je energie uit haalt, wat je op werkvlak wil behouden en veranderen en hoe je dit concreet kan aanpakken vormen het uitgangspunt van ons gesprek.

Filip Rollé
Loopbaanbegeleider regio Tielt en Wetteren

Filip leidde gedurende acht jaar een centrum voor loopbaandienstverlening, waarin hij ook zelf als loopbaanbegeleider actief was. Zodoende heeft hij een ruime ervaring kunnen opbouwen in het coachen van werkenden. Om zijn professionele kennis en vaardigheden verder uit te breiden en nieuwe inzichten te verwerven volgde hij bovendien zowel in België als in Nederland verscheidene opleidingen m.b.t. loopbaanbegeleiding.

Filip werkt methodisch en resultaatgericht, waarbij hij in elk loopbaantraject de loopbaanvraag en de behoeften van de cliënt(e) een centrale plaats geeft. Tevens hecht hij veel belang aan het stimuleren van de zelfsturing van de cliënt(e) zodat deze na de begeleiding (beter) in staat is om op eigen kracht zijn/haar loopbaan te beheren.

Luc Schoenaers
Loopbaanbegeleider regio Basel, Kruibeke

Niet tevreden of heb je een klacht, mail naar sarah@avvizo.be.

We werken graag verder aan een kwaliteitsvolle dienstverlening en nemen uw klacht serieus.