Kinésitherapeute Amber De Bolster

Binnen het team AVVIZO werken we samen met gediplomeerd kinésiste Amber De Bolster.

Als nieuw lid van het AVVIZO team stel ik me graag even voor.

Mijn naam is Amber en ik zal met veel enthousiasme het team versterken als kinesitherapeute.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

Als kinesitherapeut sta ik in voor het verzachten van pijn aan spieren en/of gewrichten. Dit gebeurt door manuele technieken, eventueel gecombineerd met (thuis)oefeningen. Denk hierbij aan: massage technieken, trigger point behandeling, stretching, warmtetherapie, NEOK, Tai Chi, full body oefeningen, etc.

Echter, lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gekoppeld worden, daarom wordt iedere behandeling individueel afgestemd volgens het verhaal en de noden van de patiënt.

Graag tot later in de praktijk!