Relaxatie- en zorgmassage
Claudia Waas

Wat is zorgmassage?

Zorgmassage is een holistische massage met een zachte druk en met trage technieken. Met deze zachte druk en trage bewegingen wordt het parasympatische deel van het zenuwstelsel beïnvloedt. Met de zachte druk wordt nooit de doorbloeding gestimuleerd. Daardoor is de zorgmassage geschikt voor mensen met een zorgprofiel. De zorgcliënt kan zich bij deze massage zowel lichamelijk als geestelijk ontspannen.

Wat is relaxatiemassage?

Bij een relaxatiemassage wordt er met een druk gemasseerd om de doorbloeding van de huid en spieren te stimuleren. De massage zorgt voor zowel een lichamelijke als een geestelijke ontspanning. Het laat onder andere verkrampte spieren ontspannen, heft het vermoeidheidsgevoel op, verbetert de stofwisseling …

Claudia Waas is zaakvoerder van Pelan Pelan Massage.

Pelan Pelan = Indonesische voor ‘het langzaam aan doen, rust en kalmte brengen’
Door langzame effleurages en petrissages worden rust en kalmte gebracht.
Pelan Pelan Massage neemt graag de stress, vermoeidheid, klachten en stijve spieren bij u weg. Er wordt gewerkt met warme en natuurlijke en etherische oliën. Mensen die tussen (chemo) behandelingen zitten, kunnen ook bij Pelan Pelan Massage terecht. De praktijk is voor zowel de relaxatie- als de zorgmassage erkend door de Belgische Massage Federatie en zal ook conform het protocol van de federatie werken.

Momenteel is het COVID-19 protocol van kracht. U krijgt een protocol bij uw afspraakbevestiging meegestuurd.

Betaling kan contactloos via de betaalapp of contant.

Enkel op afspraak.

Claudia is aanwezig op dinsdag van 8 – 13 uur, maar aanpassing is mogelijk.

Mail: pelanpelan.massage@proximus.be
GSM: 0473 645 140