Personeelsproblemen of wilt u een meer gemotiveerd team?

Heeft u als werkgever of HR verantwoordelijke te maken met personeelsfrustraties? Is er een enorme groei of verandering geweest in uw onderneming? Lukt het niet die éne persoon op het juiste spoor te zetten?

Er zijn tal van zaken die een goede samenwerking in het gedrang kunnen brengen.

Hoe gaan we te werk?

Er is een vrijblijvende afspraak waarbij vooral de focus ligt op kennismaking. Bij AVVIZO stellen we onszelf graag voor en vinden het belangrijk dat onze waarden overeenstemmen met uw bedrijfsdoelstelling.

Op basis van deze intake stellen we een eerste actieplan op.

Bij AVVIZO gaan we voor een praktische ondersteuning met daden.

Deze daden kunnen tal van zaken zijn:

  • Individuele screeningsgesprekken
  • Insights oefeningen
  • Opleidingen
  • Communicatiemiddelen

Het is belangrijk op maat van de klant te werken en een ideaal samenwerkingspakket op te stellen.

Insights Discovery

Insights Discovery biedt een ruim pakket. We komen langs voor een 1 of 2 daagse teambuilding waarbij alle medewerkers intensief gescreend worden aan de hand van een online vragenlijst die ze op voorhand dienen in te vullen.  Door elkaar beter te begrijpen, gaan we automatisch werken een eventuele frustraties en zo de samenwerking stimuleren.  Uiteindelijk komt niet alleen de mens beter tot zijn recht, maar ook uw bedrijf of afdeling zal er de vruchten van plukken.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de kost te hoog zal liggen. Als kleine KMO beseffen we maar al te goed het kostenbeleid van de meeste ondernemingen en werken we hier graag samen aan, zodat beide partijen zich comfortabel voelen.

Voor Insights Discovery workshops, bedrijfsdoorlichting en mediatie kunt u terecht bij Sarah De Hainaut.  Zij werkt nauw samen met verschillende partners om op een professionele manier om te gaan met uw probleemvraag. Ik werk graag op maat van de klant en sta steeds open voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor meer info: sarah@avvizo.be of bel 0496/ 18 53 11

Bij AVVIZO kunnen we gebruik maken van de KMO Portefeuille en VDAB loopbaancheques.