Psychotherapie

Iedereen heeft het wel eens lastig en kan op een gegeven moment bepaalde zaken niet meer de baas. Er wringt iets, er moet iets veranderen ….maar het gaat moeilijk alleen.

Psychotherapie richt zich op de algemene context van een individu en probeert oplossingen te vinden voor jouw problemen. Ik werk zowel individueel als relationeel vanuit een integratieve benadering van psychotherapie, dwz dat ik me niet vastpin op 1 stroming binnen de psychologie.

Psychotherapie heeft duidelijk bewezen een positieve invloed te hebben op het leven en zeker na opvolging van een zekere problematiek zoals depressie, verslavingen, faalangst,….. In samenspraak met de behandelende arts of psychiater behaalt men mooie resultaten om tot een zo evenwichtig mogelijk resultaat te komen.

Als psychotherapeut bied ik jou een luisterend oor en deskundig advies. We bekijken allereerst jouw probleemvraag op basis van een diepgaand interview. Hierna gaan we over naar een duidelijk behandelingsplan. Dit plan proberen we samen te volgen en sturen bij indien nodig.

Het is belangrijk op tijd bij te sturen en dit is enkel door goed aan te voelen van beide partijen. Ieder individu is immers verschillend en dus is een individuele aanpak noodzakelijk.

Hierbij kijken we naar het probleem en proberen op maat van het individu de beste methode te vinden. Ik richt me op groei.

Groeien gaat met zijn ups en downs en daarbij wil ik jou begeleiden naar een gelukkiger gevoel.

 

Sarah De Hainaut is psychotherapeute voor volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. Ze is onderlegd in integratieve psychotherapie en heeft ruime ervaring met trauma’s, depressie, hoogsensitiviteit, burn-out en angsten.  Ze gebruikt EFT, psycho-analyse en cognitieve gedragstherapie.   Ook heeft ze een certificaat als hypnotherapeut maar combineert dit steeds met psychotherapie.

 

 

Jasmine Steurbaut is master in de klinische psychologie en seksuologie. Ze biedt relatiebegeleiding en sekscounseling aan binnen onze praktijk.

 

Isabelle Brondeel

is onze systeemtherapeute. Zij werkt met kinderen volwassenen, koppels en gezinnen.

“Isabelle Brondeel is bachelor orthopedagogie en systeemtherapeute in ons centrum.
Zij ontmoet jou graag als jongere of (jong)volwassene in een individueel therapeutisch gesprek, maar gaat als relatie- en gezinstherapeute ook graag met koppels, ouders en ouder-kind in dialoog.
Naast systeemtherapie heeft Isabelle zich eveneens verdiept in hechting, als fundament voor de manier waarop we onszelf en relaties vorm geven.”

 

Lieselot Malfroy

Master Pedagogische Wetenschappen – Orthopedagogiek
Integratief psychotherapeut (i.o.)

Voor meer info mail naar lieselot@avvizo.be of bel naar 0465/02 64 92

 

Annabelle Van Daele

Wie ben ik?
Klinisch Psycholoog – Mindfulness based practitioner 
20 jaar ervaring in Human Resources

– Gepassioneerd door Yoga Ik begeleid je graag op weg naar meer zingeving en veerkracht om zo tot een gezondere en gelukkigere persoon uit tegroeienEmail: vandaeleannabelle@gmail.com

GSM: 0474/542735

San Wuyts

is traumatherapeut en transformatiecoach voor jongeren, volwassenen en jongvolwassenen. Ze hanteert verschillende methodieken waaronder ontwikkelings-, lichaamsgerichte en systemische therapie. Daarnaast geeft ze ook nog energetische behandelingen die zorgen voor een goede balans tussen lichaam en geest.

~ We werken naar meer balans en energie, zelfkennis, weerbaarheid, zelfvertrouwen, grenzen stellen en het ontdekken/ontwikkelen van eigen krachten en talenten ~

 Voor meer info en/of afspraken mail naar: info@sansage.be of bel naar 0468/208244. www.sansage.be

 

 

 

Een consult kost 60 euro, 75 euro voor 1,5 uur.