Loading...
Individuele Psychotherapie 2018-08-09T11:26:50+00:00

Psychotherapie

Iedereen heeft het wel eens lastig en kan op een gegeven moment bepaalde zaken niet meer de baas. Er wringt iets, er moet iets veranderen ….maar het gaat moeilijk alleen.

Psychotherapie richt zich op de algemene context van een individu en probeert oplossingen te vinden voor jouw problemen. Ik werk zowel individueel als relationeel vanuit een integratieve benadering van psychotherapie, dwz dat ik me niet vastpin op 1 stroming binnen de psychologie.

Psychotherapie heeft duidelijk bewezen een positieve invloed te hebben op het leven en zeker na opvolging van een zekere problematiek zoals depressie, verslavingen, faalangst,….. In samenspraak met de behandelende arts of psychiater behaalt men mooie resultaten om tot een zo evenwichtig mogelijk resultaat te komen.

Als psychotherapeut bied ik jou een luisterend oor en deskundig advies. We bekijken allereerst jouw probleemvraag op basis van een diepgaand interview. Hierna gaan we over naar een duidelijk behandelingsplan. Dit plan proberen we samen te volgen en sturen bij indien nodig.

Het is belangrijk op tijd bij te sturen en dit is enkel door goed aan te voelen van beide partijen. Ieder individu is immers verschillend en dus is een individuele aanpak noodzakelijk.

Hierbij kijken we naar het probleem en proberen op maat van het individu de beste methode te vinden. Ik richt me op groei.

Groeien gaat met zijn ups en downs en daarbij wil ik jou begeleiden naar een gelukkiger gevoel.

 

Sarah De Hainaut is psychotherapeute voor volwassenen, jongvolwassenen en kinderen.

 

Jasmine Steurbaut is master in de klinische psychologie en seksuologie. Ze biedt relatiebegeleiding en sekscounseling aan binnen onze praktijk.

 

 

 Evelyne Snoeck biedt als master psychologe psychologische ondersteuning aan.  Zij heeft een bachelor in vroedkunde en een master in de klinische psychologie.  Zij gebruikt ook creatieve therapie rond angsten- en traumaverwerking.  Ook biedt zij ondersteuning en therapie aan tijdens de zwangerschap en heeft en specialisatie postpartumdepressie.

 

Momenteel volgt zij ook een opleiding postgraduaat integratief – humanistisch – experiëntieel psychotherapeut aan de AIHP te Gent

 

 

Voor meer info mail naar sarah@avvizo.be of bel naar 0496/ 18 53 11

Een consult kost 50 euro