Psychotherapie

Iedereen heeft het wel eens lastig en kan op een gegeven moment bepaalde zaken niet meer de baas. Er wringt iets, er moet iets veranderen ….maar het gaat moeilijk alleen.

Psychotherapie richt zich op de algemene context van een individu en probeert oplossingen te vinden voor jouw problemen. Ik werk zowel individueel als relationeel vanuit een integratieve benadering van psychotherapie, dwz dat ik me niet vastpin op 1 stroming binnen de psychologie.

Psychotherapie heeft duidelijk bewezen een positieve invloed te hebben op het leven en zeker na opvolging van een zekere problematiek zoals depressie, verslavingen, faalangst,….. In samenspraak met de behandelende arts of psychiater behaalt men mooie resultaten om tot een zo evenwichtig mogelijk resultaat te komen.

Als psychotherapeut bied ik jou een luisterend oor en deskundig advies. We bekijken allereerst jouw probleemvraag op basis van een diepgaand interview. Hierna gaan we over naar een duidelijk behandelingsplan. Dit plan proberen we samen te volgen en sturen bij indien nodig.

Het is belangrijk op tijd bij te sturen en dit is enkel door goed aan te voelen van beide partijen. Ieder individu is immers verschillend en dus is een individuele aanpak noodzakelijk.

Hierbij kijken we naar het probleem en proberen op maat van het individu de beste methode te vinden. Ik richt me op groei.

Groeien gaat met zijn ups en downs en daarbij wil ik jou begeleiden naar een gelukkiger gevoel.

Sarah De Hainaut : het aanspreekpunt voor een afspraak met onze therapeuten

Psychotherapeute

Sarah werkt met volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. Ze is onderlegd in integratieve psychotherapie en heeft ruime ervaring met trauma’s, depressie, hoogsensitiviteit, burn-out en angsten.

Ze gebruikt EFT, psycho-analyse en cognitieve gedragstherapie. Ook heeft ze een certificaat als hypnotherapeut maar combineert dit steeds met psychotherapie.

sarah@avvizo.be

0496/185311

Marjolein Bultynck
Master in de Klinische Psychologie
Verslaving, naasten van verslaafden, angst, depressie, burn-out, piekeren, stress, slaapproblemen, gebrek aan assertiviteit, laag zelfbeeld, boosheid, rouw, zingevingsproblematiek en andere psychische klachten.
Individuele therapie voor volwassen.

Isabelle Brondeel

Systeemtherapeute

Zij werkt met kinderen volwassenen, koppels en gezinnen.

“Isabelle Brondeel is bachelor orthopedagogie en systeemtherapeute in ons centrum.
Zij ontmoet jou graag als jongere of (jong)volwassene in een individueel therapeutisch gesprek, maar gaat als relatie- en gezinstherapeute ook graag met koppels, ouders en ouder-kind in dialoog.
Naast systeemtherapie heeft Isabelle zich eveneens verdiept in hechting, als fundament voor de manier waarop we onszelf en relaties vorm geven.”

Annabelle Van Daele

Klinisch Psycholoog – Mindfulness based practitioner

20 jaar ervaring in Human Resources

– Gepassioneerd door Yoga Ik begeleid je graag op weg naar meer zingeving en veerkracht om zo tot een gezondere en gelukkigere persoon uit te groeien

Linde De Landtsheer

Master in de Klinische psychologie

Linde behandelt verschillende hulpvragen: depressie, energiestoonissen, verslaving, angsten,…

Voor een afspraak:

Lien Van Den Driessche

Master klinische psychologie io

0474 69 18 78

Lien specialiseert zich in de cognitieve gedragstherapie, dit helpt bij het overwinnen van angsten, OCD’s, depressie, trauma,…

lien.van.den.driessche@outlook.com

Een consult kost 60 euro, 75 euro voor 1,5 uur.