Loading...
Gezins- en relatietherapie / Conflictbemiddeling 2019-01-15T15:00:56+00:00

Communicatie stimuleren

Gezins-relatie-conflictbemiddeling zijn 3 therapievormen die veel voorkomend zijn in onze huidige maatschappij. De tijd gaat snel, gebruik hem wel.

Inderdaad, er is weinig tijd te verdelen en in tijden van nieuw samengestelde gezinnen, veel werkdruk moet het gezin of relatie het af en toe bekopen.

We moeten werken aan relaties en de focus leggen op communicatie.

Binnen mijn therapie heeft ieder recht op zijn deel van de communicatie. We horen elkaars verhaal en werken aan de relatie tussen de sessies door dmv huiswerkopdrachten.

 

Groeien

We werken zeer dynamisch met als doel patronen te ontrafelen, op basis hiervan kunnen verschillende inzichten licht geven op de oorzaken.

Groeien als koppel of gezin staat centraal. Soms is het echter noodzakelijk drastische beslissingen te maken en dan is het van belang in alle sereniteit uit elkaar te gaan.

Het is op basis van een interview dat een actieplan op maat wordt opgesteld. Tussentijds wordt er regelmatig geëvalueerd.

Alvast proficiat met uw beslissing om uw relatie te laten groeien.

 

Bemiddelen

Samen uit een moeilijke situatie komen, kan ook zonder advocaten.

Binnen bemiddeling leggen we de focus op leren communiceren met elkaar.  Echter, na een scheiding dient er nog steeds gecommuniceerd te worden.  Dit is een leerproces die we binnen AVVIZO aanbieden.

Bij een dispuut dienen er een aantal zaken geregeld te worden en daarbij helpt een bemiddelaar.  Samen bepalen we de problemen, zetten we dit objectief neer en zoeken we een oplossing.

De bemiddelaar stuurt het gesprek, maar de oplossingen worden gevonden door de partijen zelf.. Een oplossing die  voor beiden het beste lijkt, wat het probleem ook zijn mag.

 

Jasmine Steurbaut is master in de klinische psychologie en seksuologie. Ze biedt relatiebegeleiding en sekscounseling aan binnen onze praktijk.

 

Sarah De Hainaut helpt u graag verder met uw vraag rond gezinstherapie en mediatie.

Een consult kost 50 euro voor 1 uur.

Koppelgesprekken kosten 65 euro, omdat deze soms wat langer duren.

 

Mail naar sarah@avvizo.be of bel naar 0496/18 53 11